Gratis realtidskurser

Med våre gratis realtidskurser har du alltid oppdatert informasjon om priser på CFD på forex, aksjer, indekser, kryptovaluta og råvarer. For å gjøre det enkelt har vi samlet realtidskurser for de viktigste indeksene, valutaene, råvarene og kryptovalutane på ett og samme sted.

Gratis realtidskurser

Gratis realtidskurser kan være vanskelig å finne på nett, og ofte må man betale en månedlig avgift for å få tilgang til disse. Derfor har vi samlet realtidskurser for CFD på de viktigste aksjene, indeksene, valutaene, råvarene og kryptovalutaene. Merk at dette er realtidskurser for CFD. Det betyr at prisen kan avvike fra prisen på det underliggende produktet og variere fra markedsplass til markedsplass.

Slik får du gratis realtidskurser

Det finnes flere markedsplasser som tilbyr gratis realtidskurser for CFD på aksjer, råvarer, valuta, indekser, ETF og kryptovaluta. Registrerer du deg på Markets Norge vil du i tillegg til å få tilgang til realtidskurser gratis, også få en handelskalender som viser hvilke dager det kommer nyheter om selskapsresultater, rentemøter og mye mer. For å registrere deg på Markets trenger du bare å følge disse trinnene:

Trading av CFD-er innebærer risiko og kan resultere i tap av innskuddet, så trade klokt.