Gratis teknisk analyse program

Ved å bruke et teknisk analyse program kan du automatisere veldig mange av verktøyene som brukes innen teknisk analyse. Det betyr at du kan beregne glidende gjennomsnitt og finne nye tekniske trender i løpet av et blunk. Med et gratis teknisk analyse program får du både gratis realtidskurser og et program som gir deg tekniske analyser.

Gratis teknisk analyse program

Det finnes mange gratis teknisk analyse program, men det er ofte veldig varierende kvalitet på det som leveres. Vi mener at dersom er teknisk analyse program skal være relevant må det levere realtidskurser, og i tillegg ha et godt utvalg av verktøy slik at du kan gjøre grundige tekniske analyser.

Gratis realtidskurser

Veldig mange gratis teknisk analyse program tilbys med en forsinkelse på kursen. Bruker man disse vil man miste mye av poenget. Det er fordi ofte er det kortsiktige signaler man trader på, og da kan det stå om minutter. Er kursen forsinket med 15 minutter kan man gå glipp av gode trading muligheter man kunne utnyttet dersom man hadde realtidskurser.

gratis teknisk analyse program

Teknisk analyse av Goldman Sachs i eToros teknisk analyse program med gratis realtidskurser.

Få ditt gratis teknisk analyse program

eToro Norge tilbyr et gratis teknisk analyse program som både har gratis realtidskurser, og ikke minst et stort utvalg av tekniske indikatorer. Her finner du løsninger som automatisk beregner vektet glidende gjennomsnitt, MACD og RSI. I tillegg er det også et tegneprogram som lar deg tegne inn støtte og motstandsnivåer slik at du kan finne finansielle instrumenter i stigende trender. eToros tekniske analyse program er ennå ikke lansert i nedlastbar versjon, men vi bruker ofte dette programmet og vi kan skrive under på at vi er fornøyde. Fullfør disse trinnene for å få ditt gratis teknisk analyse program:

 • Gå til etoro.com
 • Registrer en konto
 • Få tilgang til teknisk analyse program med gratis realtidskurser

NB! Trading medfører risiko.

Gratis aksjeanalyse program fra Markets

Markets er en markedsplass for CFD som gir deg tilgang til et stort utvalg av tradingmuligheter. Du kan trade alt fra aksjer, indekser, råvarer og kryptovaluta. Noe som gjør at Markets skiller seg ut er at du får tilgang til flere nyttige tradingverktøy som nyhetsoppdateringer, oppdateringer fra analytikere, og ikke minst et gratis aksjeanalyse program. Programmet lar deg tegne tekniske formasjoner, tekniske trender, legge inn indikatorer som RSI og MACD, i tillegg til å bruke glidende gjennomsnitt for å finne trender. Dette aksjeanalyseprogrammet har selvsagt gratis realtidskurser, slik at du kan følge med på kursutviklingen i sanntid. Følg disse trinnene for å få gratis aksjeanalyse program:

 • Gå til markets.com
 • Registrer en konto
 • Få tilgang til gratis aksjeanalyse program med realtidskurser

CFD service. 80.6% taper penger.

Hva bør et program for teknisk analyse inneholde?

Denne listen inneholder muligheter som bør være tilgjengelig i alle gratis program for teknisk analyse. Den er langt fra utfyllende, og det er bare et minimum.

 • Gratis realtidskurser
 • Nyhetsoppdateringer
 • Mulighet til å tegne tekniske trender
 • Mulighet til å tegne motstand og støttenivåer
 • Mulighet til å tegne tekniske formasjoner
 • Mulighet for bruk av glidende gjennomsnitt
 • Automatisk generering av tekniske indikatorer som RSI og MACD

Alle programmene for teknisk analyse som vi har nevnt ovenfor har disse mulighetene, og flere andre. Blant annet kan du sette på varsler som gir deg beskjed ved brudd ut av tekniske formasjoner eller støttenivåer. I tillegg er det mulig å laste ned program for både pc og mobil slik at du kan følge kursutviklingen i realtid hvor og når som helst. Alle programmene ovenfor er gratis i bruk, og har tilfredsstillende kvalitet, for å finne det som passer best for deg anbefaler vi deg å prøve ut alle. Det kan du gjøre gratis ved å følge linkene og åpne gratis konto. Ved å lage noen tekniske analyser kan du finne det programmet som passer best, før du skal begynne å trade aksjer på nett.