Realtidskurser gratis

Med realtidskurser kan du se hva aksjene blir omsatt for akkurat nå. Dersom du driver med aksje, valuta, råvare eller indekstrading er realtidskurser et av de viktigste hjelpemidlene du har.

Realtidskurser

Mange nettmeglere tilbyr realtidskurser, men ofte må du betale et månedlig gebyr for å få tilgang til disse. Derfor har vi laget denne nettsiden hvor du får realtidskurser gratis på alle de største aksjene, råvarene, valutaene og indeksene over store deler av hele verden.

Fordeler med realtdskurser

Man oppnår mange fordeler ved å ha tilgang til realtidskurser, både når man trader eller driver med teknisk aksjeanalyse. Ofte slippes det viktige nyheter som kan gi store bevegelser i markedet og dersom man trader kan dette gi gode muligheter. Men, når dette skjer må man ha muligheten til agere umiddelbart. Uten realtidskurser har du ingen mulighet til å se hvordan markedet reagerer før mange minutter etter at nyheten er sluppet. Med realtidskurser kan du derimot se umiddelbart hvordan markedet tar i mot nyheten og det gir deg mulighet til å inngå posisjoner for å utnytte svingningene i kursene.

Realtidskurser norske aksjer

Her har du realtidskurser på norske aksjer. Skriv inn navn eller ticker i søkefeltet oppe i venstre hjørne for å finne aksjer, indekser, råvarer eller valuta du vil se gratis realtidskurser for. Merk at kursene som oppgis er for CFD på aksjer, råvarer, indekser og valuta som blir omsatt på markedsplassen Plus500.

Få realtidskurser gratis

Plus500 er en av verdens beste markedsplasser for trading av CFD på aksjer, indekser, valuta og råvarer. Når du åpner en konto her vil du få tilgang til gratis realtidskurser for CFD på aksjer, indekser, valuta og råvarer over hele verden. Følg denne fremgangsmåten for å åpne en gratis tradingkonto:

  • Gå til plus500.com
  • Last ned tradingprogram med gratis realtidskurser eller åpne en konto for å få realtidskurser på nett

CFD service. 80.6% taper penger.