Markets

  • CFD for aksjer, indekser, råvarer, valuta, kryptovaluta
  • Teknisk analyseprogram
  • Gratis realtidskurser
  • Nettside: markets.com

Markets

Markets

Markets ble lansert allerede i 2010 og er nå en av de største markedsplassene for CFD trading. På Markets får du tilgang til flere nyttige tradingverktøy som analyseprogram for teknisk analyse, realtidskurser og oppdateringer fra analytikere. Utvalget av CFD er stort og dekker alt fra de største selskapene på Oslo Børs til indekser på de største børsene i verden.

Aksjer og indekser

Med CFD på aksjer og indekser fra børser i UK, USA, Norge, Danmark, Russland, og de største børsene i Asia, Afrika og Europa har du stort sett tilgang til alt. Spreaden er også blant de laveste på markedet, noe som gjør at Markets er en handelsplass som passer godt for kostnadsbevisste tradere.

Råvarer

Du kan også trade et stort utvalg med råvarer, metaller og energi. Med tilgang til å trade olje, gass, gull, platinum og sølv har du muligheten til å trade i noen av verdens største markeder. Samtidig kan du også trade råvarer som kaffe, hvete, kakao, mais og sukker.

Valuta og kryptovaluta

Det er kanskje det store utvalget av valuta nettmegleren er mest kjent for. Alle tilgjengelige valutakryss er delt inn i fire grupper, slik at du har god oversikt over valutakryssene du vil trade, uavhengig om de er store, små eller eksotiske valutaer. I tillegg til CFD på tradisjonell valuta kan du også trade CFD for Bitcoin, Bitcoin Cash, Ripple, Dash, Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin.

Tradingverktøy

Markets har tradingapp for både iOS og android. I tillegg kan du trade fra nettleseren din. Når du åpner en konto får du gratis realtidskurser og mulighet til å lage dine egne tekniske aksjeanalyser. Du får også nyttige tradingverktøy som tradingkalender hvor alle viktige hendelser er merket av. Du kan åpne din gratis tradingkonto ved å følge denne linken:

Din kapital er i fare.