Hvordan kjøpe aksjer i Tesla?


Det er mange som stiller spørsmål om hvordan de kan kjøpe aksjer i Tesla. Det finnes det mange svar på, her finner du det beste.

Slik kan du kjøpe aksjer i Tesla

Å kjøpe aksjer i Tesla kan virke komplisert siden dette er aksjer som ikke er notert på Oslo Børs. Men, det er noe som kan gjøres i løpet av få minutter, så lenge den amerikanske børsen er åpen. Her ser du hvordan du kan kjøpe aksjer i Tesla.

Beregnet tid: 5 minutter.

Slik blir du aksjonær i Tesla

  1. Besøke eToro
    www.etoro.com

  2. Registrer en gratis konto

  3. Gjør innskudd

  4. Kjøpe Tesla aksjer

Hvorfor bruke eToro Norge?

Det finnes flere gode grunner til å bruke eToro Norge til aksjehandel. Selv om dette er en utenlandsk nettmegler er nettsiden tilgjengelig på norsk, og du får norsk kundesupport. Det er også et godt utvalg av innskuddsmetoder som passer godt for norske investorer.

eToro tilbyr også en av de gunstigste tjenestene når vi legger kostnader til grunn. Bruker du en norsk nettmegler eller bank, vil det ofte være dyrt å kjøpe aksjer på utenlandske børser.

Du får også tilgang til teknisk analyseprogram slik at du kan lage dine egne tekniske tekniske analyser på alt fra aksjer, råvarer, valuta og kryptovaluta.

Tekniske analyser er lite verdt uten realtidskurser, og det er noe du får gratis tilgang til på eToro Norge. Ofte er dette en tilleggstjeneste du må betale ekstra for.

Vi har nevnt at du kan lage tekniske analyser på alt fra aksjer, råvarer, valuta og kryptovaluta. Dette er selvsagt også noe som er tilgjengelig for handel på eToro Norge.

Lave kostnader

Vi har undersøkt kostnadene som kommer ved kjøp og salg av aksjer på nett. eToro Norge var ett av selskapene, og vi sammenlignet med flere norske nettmeglere. Jevnt over kunne eToro vise til langt lavere kostnader, noe som kommer til din fordel.

Teknisk analyseprogram

Med tekniske analyser kan du følge med på kursutviklingen og finne gode kjøps- eller salgstidspunkt. Analyseprogrammet er gratis i bruk. I tillegg til å tegne inn tekniske formasjoner og trender har du et godt utvalg av tekniske indikatorer som kan hjelpe deg å gjøre bedre aksjehandler.

Gratis realtidskurser

Det er mulig å få gratis realtidskurser på norske aksjer flere steder. Skal du derimot ha realtidskurser på utenlandske aksjer blir det fort vanskeligere. eToro gir deg gratis tilgang til realtidskurser på aksjer,  CFD på råvarer, indekser, valuta og kryptovaluta.

Du kan også laste ned en egen app slik at du har rask tilgang til å sjekke kursene på dine aksjerinvesteringer.

Gode tradingmuligheter

Du har alle forutsetninger for å kunne lage en god investeringsportefølje på eToro. Med tilgang til aksjer, indekser, råvarer, valuta og kryptovaluta kan du sette sammen en godt diversifisert portefølje.