Slik kjøper du Gull CFD


Lær deg hvordan du kjøper Gull CFD på nett.

 Slik kjøper du Gull CFD

Det er mange gode grunner til å kjøpe Gull CFD. Det er et allsidig materiale som brukes i industrien. Men, noe som er minst like viktig er gull som investering, og da spesielt som en beskyttelse mot inflasjon som gjør at mange trader gull. At det er populært kan du raskt sjekke ved å gjøre et raskt Google søk og lese litt på for eksempel en økonomiblogg eller tradingforum.

Dersom du allerede har bestemt deg for å kjøpe Gull CFD kan Markets være en veldig god løsning. Dette er nemlig en av de beste markedsplassene for trading med CFD, og her finner du selvsagt CFD på gull. For å åpne din gratis tradingkonto og kjøpe gull kan du følge denne fremgangsmåten:

  • Gå til www.markets.com og åpne konto gratis
  • Gjør innskudd og trade Gull CFD

CFD service. 80.6% taper penger.

Markets

Dersom du er ute etter en løsning for trading på nett er Markets et veldig godt valg. Her kan du nemlig åpne konto gratis, noe som gir deg tilgang til å trade CFD online. Når du åpner konto får du tilgang til realtidskurser på CFD for råvarer, aksjer, indekser og valuta. Med disse kurschartene kan du også lage dine egne tekniske analyser. Realtidskursene får du selvsagt både på mobil og pc, slik at du kan følge med på kursutviklingen hvor som helst. Det er en stor fordel dersom du trader aktivt. Markets gir deg også tilgang til nyheter og en økonomikalender som gir deg oversikten over alle de viktigste hendelsene som kan påvirke kursene.

CFD på aksjer, indekser, råvarer og valuta

Markets har et veldig godt utvalg av CFD på aksjer fra både Oslo Børs og flere internasjonale børser som DAX og NYSE. I tillegg er det selvsagt også CFDer for indekser, valuta og råvarer som gull og sølv. En fordel med å trade CFD er at du får tilgang til flere instrumenter på en og samme plass.

CFD kan også brukes sammen med gearing eller belåning. Dette fører selvsagt til høyere risiko, men ved bruk av tradingstrategier og risikokontroll kan gearing være til stor nytte.